fbpx

Acoustic Design Beograd

Dobrodošli na zvanični sajt kompanije Acoustic Design! Od svog osnivanja isporučujemo vrhunski zvuk krajnjem korisniku preko segmenata prodaje i rentala.

Obezbeđujemo profesionalno ozvučenje, opremanje vrhunskim HiFi-jem i studijskim monitorima, kao i nadogradnju već postojećih zvučnih sistema.

Posle više od 20 godina uspešnog poslovanja, konstantnog usavršavanja i težnje da našim klijentima ponudimo ništa manje nego savršen zvuk ( bilo da je u pitanju opremanje vašeg stana, kuće, jahte vrhunskim hifi-em, malog kućnog ili velikog profesionalnog studija, radija, televizije vrhunskim studijskim monitorima, kafića, kluba, profesionalnog orkestra ili grupe, koncertne dvorane, hale , stadiona), konačno smo to I u mogućnosti i to predstavlja naš  imperativ, jer za nas -kvalitet nema alternativu.

Naš uspeh smo krunisali ukazanim poverenjem kompanija koje u svetskoj   audio industriji predstavljaju lidere  i čiji proizvodi su sinonim vrhunskog zvuka. Zastupništvo kompanija L-ACOUSTICS, ATC, GOLD NOTE, WILSON BENESCH, REL i mnogih drugih koje predstavljamo na teritoriji Republike Srbije, Kosova i Crne Gore kao i AMATE AUDIO koji zastupamo na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Makedonije, omogućava nam da svakom klijentu u svakom trenutku pružimo proizvod poslednje najmodernije technologije i najboljeg kvaliteta kao i nadogradnju i postizanje još boljeg zvuka na vašem već postojećem sistemu.

Idi na vrh