Navigacija
Srpski English

O nama

Firma Acoustic design nastala je kao rezultat dugogodišnjeg osluškivanja potreba, kako izvodjača muzike, tako i njenih slušalaca. Nemanja Stanojević, vlasnik firme, od svoje rane mladosti susretao se sa najboljim zvukom tog vremena. Sa grupom Misija (od 1994. do 1997. godine) stiče iskustvo neprocenjive vrednosti, koje će par godina kasnije rezultirati osnivanjem sopstvene kompanije za rental audio i video opreme. Početkom 2000. godine, za sopstvene potrebe, Nemanja kupuje svoje prvo malo ozvučenje. Uvek težeći kvalitetu, sasvim spontano se pojavljuju interesovanja mnogih kolega i prijatelja da takvih ozvučenja na tržištu bude veći broj, pa firma investira u više manjih ozvučenja. Kako bismo pružili vrhunsku uslugu svojim stalnim klijentima, koji rade na najelitnijim mestima u Beogradu i šire, javlja se potreba za kupovinom razglasa koji prelazi iz klupskih u manje koncertne okvire. Od 2007. godine to rezultira početkom saradnje sa svim značajnijim institucijama, firmama, bendovima, estradnim ličnostima…

Često bi, u nedostatku adekvatnog kvaliteta ozvučenja, izvanredne interpretacije ostajale nezapažene. Vodjeni idejom da bi kvalitet trebalo svima da bude dostupan, od početka smo težili da idealnim zvukom, efektnom rasvetom, profesionalnim odnosom i pristupačnom cenom ispunimo uslove i očekivanja i najzahtevnijih klijenata. U prilog tome govori i naša, na obostrano zadovoljstvo, saradnja sa velikim muzičkim zvezdama (Bajaga i Instruktori, Vlado Georgiev, Sergej Ćetkovic, Kiki Lesendrić i Piloti, Aleksandra Radović, Nina Badrić, Hari Mata Hari, Massimo Savić, Petar Grašo, Plavi orkestar, Neno Belan, Cubismo, Kaliopi, Saša Vasić, Lena Kovačević, Marija Šerifović, Željko Vasić, Ana Štajdohar, Saša Kovačević, Beauty Queens, Svetlana Ceca Ražnatović, Ivana Selakov, Tozovac, Cune, Aca Lukas, Marinko Rokvić, Lepa Lukić, Ana Bekuta, Lepa Brena, Mira Škorić, Sinan Sakić, Dzej… ), renomiranim firmama i institucijama (Coca Cola, Mercedes Benz Srbija, Audi, Narodna banka Srbije, Beogradski sajam, Turistička organizacija Beograda, Raiffeisen Bank, Hypo Bank, Piraeus Bank, Pharmaswiss, Lexus, Muzička čkola Stankovic, Delta City, PC Usce, Goethe institute, brojne ambasade u Beogradu, Grand Casino, Blic, Farmalogist, Grawe i Wienerstadtische osiguranje…), televizijom Pink i najtraženijim beogradskim klupskim bendovima. Nudimo vrhunsku uslugu i sa stručnim timom ljudi, Vašu zamisao realizujemo na najvišem nivou. Dugogodišnje iskustvo, inventivnost, profesionalnost, preciznost, visoki standardi i kvalitet, pored naših referenci, samo su neki od razloga zašto je Acoustic design postao sinonim za kvalitet u ovoj oblasti.

U našoj rental ponudi nalaze se isključivo renomirana imena muzičke opreme, jer je naš pristup takav da kvalitet nema alternativu i sa pristupačnim cenama uspevamo da ga približimo svakom klijentu.

Ostvarenje svog višedecenijskog sna o savršenom zvuku Acoustic design konačno pronalazi u francuskoj firmi L-ACOUSTICS, čije proizvode od juna 2013. godine s ponosom ima priliku da ponudi u prodaji i rentalu, kao zvanični zastupnik za teritoriju Republike Srbije.

Osnovne delatnosti firme Acoustic design d.o.o. su:

– prodaja, projektovanje i instalacija L-ACOUSTICS zvučnih sistema za potrebe kafića, disko klubova, restorana, hotela, tržnih centara, konferencijskih, pozorišnih i bioskopskih dvorana, domova kulture, crkava, koncertnih dvorana, hala, stadiona…

– iznajmljivanje audio (zvučnici, miksete, pojačala, mikrofoni ) , video (TV,LCD, plazma I LED ekrani, projektori, video platna) i rasvetne opreme ( scenske i arhitektonske ), ALU konstrukcija i bina svih dimenzija sa važećim atestima, višekanalno snimanje koncerata, nastupa i TV emisija, transport, montaža i kompletna tehnička podrška, dizajn zvuka i rasvete za koncerte, različite skupove, maturske proslave, svadbene svečanosti, sajmove, sportske dogadjaje, konferencije, proslave firmi i sve vrste event-a koji zahtevaju ove usluge. Više stotina uspešno realizovanih dogadjaja dovoljan su pokazatelj da sa poverenjem možete prepustiti organizaciju nama i uživati bez briga u svojoj proslavi.

– kompletna organizacija eventa od strane tima najboljih stručnjaka: rešenje scenografije, obezbedjivanje adekvatnog prostora, muzičko-scenska produkcija, angažovanje muzičkih grupa, afirmisanih zvezda, voditelja i, uopšte, svega što je potrebno kako bi Vaš event bio jedinstven i neponovljiv.

Naše reference će Vam pokazati da smo u ovom poslu u samom vrhu, jer i u muzičkom i u poslovnom pogledu, uvek težimo da opravdamo slogan svoje firme koji glasi: “Dobar zvuk daleko se čuje, a savršen još dalje.”